23-07-06

UNISONO : cursus Improvisatie

Cursus Improvisatie
Deze cursus is voor alle muziekdocenten vocaal en instrumentaal met een reeds voltooide opleiding, klassiek of licht, werkzaam in een muziekschool, Centrum voor de Kunsten of in een privé-praktijk of bij een eigen verenigingsopleiding. Docent Jilt Jansma is een veelzijdig musicus en zowel thuis in de lichte als de klassieke muziek. Hij is eerste trombonist in het Gelders Orkest en is hoofdvakdocent Trombone voor zowel Lichte en Klassiek Muziek aan de conservatoria van Groningen, Arnhem/Zwolle en Amsterdam. In zijn lessen werkt Jilt zelf veel met improvisatie.

Op uw muziekschool of andere centraal gelegen locatie. 5 ochtenden nader te bepalen van 10.00 - 13.00 uur. Afgesloten met een terugkomochtend. De cursus wordt georganiseerd voor minimaal 10 en maximaal 20 docenten. U kunt de cursus ook aanbieden met meer dan een muziekschool. Kosten: 2.600,- euro (excl. materialen ten bedrage van 30,- euro p/p)

Unisono organiseert een vijfdelige cursus Improvisatie waarin de deelnemers intensief leren werken vanuit de vele mogelijkheden die improvisatie biedt. De cursus kan worden gevolgd door alle muziekdocenten instrumentaal en vocaal, met een reeds voltooide klassieke of lichte opleiding werkzaam in een muziekschool, Centrum voor de Kunsten of in een privé-praktijk. Meer info : Unisono, www.amateurmuziek.nl, kruysse@amateurmuziek.nl of 030 233 56 00.

20:31 Gepost door www.Opera-Nederland.nl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.